Volontiraj

Djeluj sada!

Molim popunite obrazac

Kontaktirat ćemo vas za potrebe volonterskih akcija pokreta.

Fieldset

 

Voditelj obrade Vaših osobnih podataka je Hrvatski pokret za život i obitelj, Maksimirska 51, Zagreb, OIB: 56391017230 (dalje: HPŽO ) koji prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke navedene na ovoj pristupnici u svrhu ostvarivanja članstva u Udruzi te ih pohranjuje za vrijeme trajanja članstva. Po prestanku članstva Udruga će izbrisati Vaše osobne podatke, osim ukoliko za daljnje čuvanje podataka postoji zakonska obveza.
Vašim osobnim podacima pristup će imati isključivo osobe koje za to imaju zakonsku osnovu ili ovlaštenje Udruge, a uključuju: predsjednika, tajnika i poslovnog tajnika Udruge.

Udruga Vaše osobne podatke dalje obrađuje na temelju legitimnog interesa kako bi Vas obavijestila o svom radu, planiranim aktivnostima i događajima za koje treba Vašu podršku i sudjelovanje.

Imate pravo na informaciju u koje svrhe se obrađuju Vaši osobni podaci, pravo na ispravak netočnih osobnih podataka te pravo na brisanje podataka po isteku članstva u Udruzi ili prestanku zakonskih obveza za čuvanje podataka.

Za sva pitanja vezana za ostvarivanje prava u vezi obrade Vaših osobnih podataka možete se obratiti Službeniku za zaštitu osobnih podataka na e-mail: hrpzzo@gmail.com.